För det första, hur är med dig och din hälsa? För det andra, är du en soffpotatis eller dricker du för mycket? Ja, många av oss ser alldeles för lite till hälsan. Det kan vara något som straffar sig vid högre ålder. I och med det är det bästa att ta hand om dig själv i unga år.

Faktum är att många med kunskaper inom området och egna erfarenheter har sett problemet öka. Med anledning av det har de valt att erbjuda sina tjänster online som hälsocoacher. Du kan få hjälp online. Ta chansen att prova och kanske du ser vilket positivt resultat det ger. Ja, att vara allt för fet kan vara farligt. I grund och botten handlar det om din kroppsbyggnad och hur bra kondition du har.

Här finns det faktiskt feta människor som kan springa hundra meter snabbare än en smal 19-åring. Exempelvis kan du ta alla överviktiga poliser du ser. De måste genomgå tester för att få fortsätta vara poliser. Är du så fet att det påverkar dig mentalt och du känner dig orkeslös? Ja, då ska du verkligen lyssna på kroppens signaler.