Nu när hösten är som mörkast så är det många av oss som känner hur all ork och färg försvinner ifrån oss. Det är som att vi tappar färg precis som naturen runt oss. Det är inte konstigt att många av oss sliter med höstdepressioner och orkeslöshet. För att hjälpa vårt humör på traven så handlar det om att ta hand om oss, här kommer några av våra bästa råd.

Ordna ett spa hemma. Det behöver verkligen inte vara svårare än vad man gör det och det uppskattad i regel av hela familjen, stora som små. Hårinpackning, fotbad, ansiktsmask och måla naglar kräver sällan några större investeringar. Vill du gå steget längre så kanske du kan unna dig en hel hudvårdsrutin med serum och en roller, skinroller.se har ett bra utbud för dig som vill klicka hem lite hudvård. Har ni lyxen av att ha ett badkar så kanske lite badsalt eller badskum piggar upp.

Något annat som är ett viktig steg i att ta hand om sig på hösten är att se till att sova. Sluta kämpa emot tröttheten och ge kroppen någon extra timma sömn genom att gå och lägga dig tidigare. Glöm inte heller att få i dig näring och vitaminer genom maten och försök att i alla fall på helgerna, passa på att vara ute under de få ljusa timmarna den här årstiden. Men när mörkret lägger sig så är det en bra idé att samlas kring ett sällskapsspel eller i soffan framför en film eller serie och bara mysa. Kort och gott, lev med årstiden istället för att bekämpa den. Hösten kan ta på energin och vara lång och mörk, men att höja humöret och se möjligheter är ett väldigt bra sätt att göra det bästa av situationen.