Bygg upp flåset med en racercykel. En racercykel som även kallas landsvägscykel och tävlingscykel är den mest klassiska cyklingen.

Det är den vi ser cyklisterna på tävlingar på TV:n och motionärerna på vägarna använda. Den här cykelvarianten är perfekt för att bygga upp konditionen. En timma ute på vägarna och du kommer garanterat att vara helt slut. Vill du följa de senaste nyheterna om cykel kan du göra det här.

Utmana dig själv med en mountainbike

Gillar du att vistas i skog och terräng? Gillar du även att cykla? Då kanske mountainbikes kan vara något för dig. Att cykla på en mountainbike är för många en rejäl utmaning. Det är fysiskt utmanande där styrka, kondition, rörlighet och balans sätts på prov. Mountainbikes erbjuder en häftig frihetskänsla samtidigt som det är väldigt bra träning för hela kroppen. Det finns mängder av varianter att prova på.

Välj elcykel före bil

Allt fler väljer idag elcykel. Det har blivit väldigt populärt och idag cyklar många året runt på cykeln med elmotor. Varför väljer så många sådana? Det är framförallt smidigt och billigt. Med den typen av cykel slipper man de oändliga köerna och undviker bristen på parkeringsplatser. Detta kombinerat med att det är ett billigt transportmedel gör detta färdmedel till en riktig vinnare. Och elcykeln erbjuder också extra vardagsmotion som bidrar till en bättre hälsa.